Bloggnorge.com // Starstablegirl20
Start blogg

Star Stable – Hest og rytter

Fem på gata – Rideklubb

mandag 1. september , 2014 kl. 23:03 i Rideklubb. 0 kommentarer »

Jeg fikk et intervju av Annie Shadowlord om hvordan hun liker å være med i Sun Bullets. Annie liker tydelig rideklubben Sun Bullets, hun liker spessielt godt alle de snille folka og de morsomme aktivitetene. Det er et nydelig klubbantrekk og hun har allerede vert med i to uker, det er veldig tydelig at hun liker den.

Her er et bilde av Sun Bullets som feirer 2 måneder

Jeg fikk et intervju av Selma Catknight om hvordan hun liker å være med i East Trackers Selma har funnet klubben for seg, hun har vert der i fem uker og stortrives. Hun sier det er mange trivelige folk og hun er veldig fornøyd med klubbantrekket, altså hun liker den veldig godt.

4 måneders jubileum for East Trackers

Jeg fikk et intervju av Tuva Sweerdaugther om hvordan hun liker seg i Red Hunters Da jeg møtte på Tuva hadde hun nettop laget klubben, så jeg fikk et intervju av noen som var i 1 time gammel klubb. Tuva likte seg allerede og var fornøyd med klubbantrekket. Hun håper det blir en av de store klubbene.   Jeg fikk et intervju av Crystal Hawklee om hvordan hun liker seg i Sun Bullets Crystal gjorde det helt klart at hun elsker klubben hun er med i, både aktivitetene, antrekket, medlemmene og det virket som om hun elsket alle sider ved klubben. Hun har vert med i en måned og sier at hun ikke kunne tenke seg å bytte.

Dressurtime med Sun Bullets

Jeg fikk et intervju av Izabella Duskstone om hvordan hun liker Opal Warriors Izabella har ikke spillt så lenge og er ny i klubben, men til nå er alt veldig organisert og de er i full gang med å gjøre Opal Warriors til en bra klubb. Izabella tror at dette kan bli en av de store klubbene om de fortsetter som de gjør nå.




(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Starstablegirl20" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.